söndag 4 oktober 2009

Skynda fynda!

Allt det här hittade jag på Erikshjälpen i onsdags. Det har nu fått sin plats här hemma. Bilder på hur det blev kommer jag att visa i kommande inlägg.








4 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh va skojigt att du fick fynda en del :)

Själv håller jag på att rensa ur massa gamla saker ur förråd och grejer som jag har liggandes här hemma men som inte används för tillfället. Då har jag bestämt mig för att rensa bort det!

Min sambo tycker jag har alldeles för mkt småprylar överallt och han förstår sig inte alls på mig när jag gjort vackra stilleben av mina ting här och var :)

Men jag ska försöka kompromissa med honom och minska ner på grejer. Och hur som helst är det ju skönt att rensa emellanåt också!

Ha det gott!!

Emma Kjellsson sa...

Oh vilka fina grejor! Sånna där galgar är så charmiga. B:et var riktigt snyggt! Är nyfiken på vad du hittar på med den :) Och den Lands vävskola har mamma! Hon säger att den är bra. När jag blivit rik ska jag köpa ett stort hus så jag får plats med en vävstol inomhus, och en massa andra hobbyrum förstås! ;)

Blåbär och Mjölk sa...

Nej men du!!! Vad du fyndar då! jag som var på loppis, och kom hem med en pryl till tösen. Men inget till mig själv. .. Kanske du ska följa med mig nästa gång ;))

Ska bli kul att se vart alla dina sötnosar fick plats åt där hemma!
Gillar galjarna... ;)

Kram på dig! / Åsa.

årstidens bästa sa...

Hej.

Vilket otroligt vackert hus ni har.

Loppisfynd är aldrig fel.Jag själv är galen i loppisar!

Kommer tillbaka en annan dag.
Linda